http://www.familieskatter.no

Instruktørene våre

Her finner du litt informasjon om instruktørene våre. Dersom du ønsker et kurs i ditt nærområde, formidler vi henvendelsen videre til den instruktøren som bor nærmest. For forespørsel om kurs vennligst send en mail til joanna@familieskatter.no eller ring henne på 410 21 116. Kunne du tenke deg å være instruktør selv? Ta en titt på stillinger ledig siden vår. Vi trenger instruktører over hele landet!

 Instruktør

 Hvor i landet, hvilken type kurs,
og litt info ellers...

        

          Joanna     

Stavanger og omegn - kan reise dersom tilstrekkelig antall kursdeltakere

Kurs: scrapbooking og kortlaging.

Joanna har jobbet i reiselivsbransjen i 15 år. Hun har drevet med scrapbooking siden sommeren 2003, men kortlaging i flere år, og ble ansatt som 'butikksjef' for familieskatter i september 2004. Elsker å bruke mange forskjellige teknikker. Er opptatt av at norske scrapbookere skal ha et norskt uttrykk. 

 

 

 

 

 

 

 

             

Cecilie

 

Tananger, Sola og omegn. Reiser også hvis det er mange deltakere

 

Kurs: Kortlaging

 

Cecilie jobber til daglig som helse, miljø og sikkerhetskoordinator i et oljeserviceselskap.

Hennes store lidenskap er kortlaging og det har det vært de to siste årene.

Hun lager kort til alle anledninger og det er kun fantasien som setter grenser. Friske farger og stempel i alle varianter er vel kanskje en favoritt, men ingenting stopper henne i å prøve noe nytt.

 

 

 

 

      

   

 

 


Randaberg, Stavanger, Sola og omegn

 

Kurs: kortlaging alle nivåer, scrapbooking alle nivåer

Anita er utdannet innen teknisk tegning, form og  farge og aromaterapi(!). Har drevet med kortlaging 'bestandig', men mer seriøst siden 2000. Har stempeldilla, og oppdaget scrapbookingens spennende verden i 2002.   Liker godt å eksperimentere med nye teknikker.

 

 

 

 

 

 

 

 

                       

Berit

 Sandnes og omegn, Jæren, kan reise dersom tilstrekkelig mange deltagere.

Kurs: Kortlaging og scrapbooking

Berit er 28 år og jobber til daglig som lærer på en barneskole i Sandnes. Hun har bla. a. årsenhet i kunst- og håndverk. Mesteparten av fritiden bruker hun til ulike fritidsaktiviteter, deriblant kortlaging og scrapbooking. Berit begynte med kortlaging i februar 2003 og scrapbboking på vårparten i 2004. Hun liker å lage kort til alle anledninger, og er glad i å eksperimentere med ulike teknikker.

 

   

            

Marita

 

 

Elverum og omegn

Kurs: Scrapbooking for nybegynnere, kortlaging

Utdannet innen tegning, form, farge. Har jobbet som dekoratør i mange år. Har holdt på med scrapbooking siden 2002. Ingen spesiell stil, men synes det blir best når fargene harmonerer. Liker å eksperimentere med stil og teknikk. Kortlaging har hun holdt på med siden 1997, og  bruker  mest stempling. Har papir og stempel-dilla!

(for tiden i mammapermisjon)