http://www.familieskatter.no

Vanlige spørsmål i forbindelse med kurs

Vi får ofte spørsmål i forbindelse med påmelding og deltagelse på kurs. Nedenfor finner du svar på de vanligste spørsmålene.

Hva må jeg ha med meg?

Med mindre du får beskjed om noe annet, tar du med papirkutter (hvis du har), en god papirsaks, eget lim, en blyant eller sort penn, og til scrapbooking kurs - ta med noen bilder. ;-)

Hvordan betaler jeg?

Kursavgift betales kontant direkte til instruktør på begynnelsen av kurset.

Hva hvis jeg ikke kan komme likevel?

Du kan kansellere påmeldingen til kurs inntil tre dager før kurset skal holdes, etter det er påmeldingingen bindende. Du kan gjerne gi plassen din til en venninne, eller be oss holde av en materialpakke som du kan hente ved et senere tidspunkt, dersom du skulle bli forhindret i å delta.

Kan barn være med på kurs?

Aldersgrensen for å delta på kurs er 14 år. Barn over 14 betaler vanlig kursavgift, med mindre annet er avtalt. Ammer du, kan du selvfølgelig ha babyen med.

Jeg har meldt meg på et kurs, men ikke fått tilbakemelding. Er jeg påmeldt?

Du vil motta en bekreftelse senest 2 dager før kurset, når vi har oversikt over antall kursdeltagere. Vi forbeholder oss retten til å avlyse kurs med for få deltagere. Blir kurset avlyst av oss, betales det selvsagt ikke kursavgift.

Kan vi handle før, under eller etter kurset?

Ja, det er mulig å handle på kursdagen. Alle kursdeltagere får dessuten 10% avslag på det de handler i forbindelse med kurs. (Gjelder ikke allerede nedsatte varer). Varer kan betales med bankkort i betalingsterminal, eller kontant.

Fikk du ikke svar på spørsmålet ditt? Ta kontakt ,så svarer vi så fort vi klarer!