http://www.familieskatter.no

Invitasjon til Papirfest

Lori Fairbanks, trendskribent i Amerikas ledende scrapbookingmagasin, Creating Keepsakes, kommer til Papirfesten i Stavanger 10.-12. november, sammen med designere fra Making Memories og Chatterbox. De vil holde kurs, høste- og dele erfaringer med deltakerne. Alle kurs vil ha norske medhjelpere og kursene er åpne for alle. (for information in English - click here)

For første gang kommer instruktører fra det moderne scrapbookingens hjemland for å hente inspirasjon og dele sine erfaringer med norske scrappere. Lori Fairbanks er trendskribent i bladet Creating Keepsakes, kanskje verdens ledende scrapbookingmagasin. Margie Romney-Aslett fra designteamet til Making Memories er ansvarlig for flere design - og produktsuksesser og er kjent for sitt store engasjement og sprudlende humør. Kenna Morgan fra Chatterbox er en ung fremadstormende scrapper, med en merittliste som kan ta pusten fra noen og enhver.

 

Spente og entusiastiske deltakere fra hele landet inviteres til tre hektiske dager med kurs, kreativ utfoldelse med papir og bilder, erfaringsutveksling  og innføring i noe av de siste nye produktene på markedet.

 

Det norske scrappemiljøet reagerte spontant og ubetinget positivt da det i sommer ble kjent at vi jobbet med å hente internasjonale kapasiteter til Norge.

 

Papirfesten arrangeres av Familieskatter og Scrappejungelen i fellesskap. Målet er å gi norske scrappere ytterligere inspirasjon ved personlig å få møte, og lære fra, kjente internasjonale aktører.

 

Under arrangementet vil vi ha åpne salgsboder og gode tilbud for dem som trenger påfyll av utstyr og forbruksmateriell, og man skal ikke se ikke bort fra at det kan bli noen hyggelige overraskelser underveis også!

                       

 

Med vennlig hilsen

 

Familieskatter & Scrappejungelen

Program

 

Fredag 10.nov

Vi starter kl 1800 med scrapping/stempling/kortlaging og sosialt samvær. Bruk tiden til å bli kjent med flest mulig, det er utrolig hva man kan lære av hverandre!


Lørdag 11.nov

Kl 0845.00 Dørene åpnes og langbordene står klare for individuell eller kollektiv utfoldelse. ;-)

 

 

 

Kursoversikt

 

Kurs nr 1: Down and dirty tags med Lori Fairbanks.

 kl. 0900

 

Class Description: When was the last time you made a mess just for fun? Well it’s about time! We rounded up the coolest supplies we could think of to bring you the latest (and messiest!) techniques in the industry. Come dig in and play with paint, paste, alcohol inks and more. You’ll leave with several mini tags full of your creations, ideas on how to implement them in your scrapbook pages and some seriously dirty hands!

 

Class project: Create several mini tags

 

Skill level: Intermediate

 

Student supplies needed: Basic supplies, pencil/eraser, scissors, and 1/8” hand-held hole punch

 

  

Kurs nr 2: “Venner” med Kenna Morgan.

 kl. 1100

 

Vi lager et flott tagbok album med noen av de siste nye Chatterbox produkter.

 

Dette tar du med:

 

12 – 14 bilder av venner (eller familie) (3 av dem må måle 4”x4”!!)

Saks

Papirkutter

Corner rounder

Inking pad in “old paper” color/green evt. brun

Penn

Lim, (glue dots, pop glue dots, and a glue runner)

 

 

 

Kurs nr 3: Cheeky med Margie Romney. 

kl. 1400

 

Vi bruker de siste produktene på markedet fra Making Memories og lager en dobbel LO. Margie er en sprudlende person som tar med noen premier til trekning blant de som er på kurset.

 

Ta med skjærebrett og lim.

 

  

Kurs nr 4: Lucky Girl minialbum med Lori Fairbanks. 

kl. 1600

 

Class Description: Stop! Before you say, “But I’m not lucky?I never win anything,” think about the people in your life, your home, your job or the little luxuries you enjoy. You don’t need to win a lottery to be a lucky girl! In this class we’ll create a mini album celebrating the good things in your life. This theme is all about you, but could easily be tailored to fit a child, a friend, a parent or a spouse.

 

Class project: Create a mini album

 

Skill level: All levels

 

 

Kurs nr 5: “Grateful” med Kenna Morgan. 

kl. 1800

 

 

“I am grateful for you” Card Class

You will be making a mini album/card of why you are grateful for someone and a thank you card.

Her bruker vi selvfølgelig noen av de nyeste produktene fra Chatterbox.

 


 

Søndag 12. nov.

 

Kl. 10.00 Dørene åpnes og vi fortsetter å scrappe av hjertens lyst.

Kl 15.00 Vi takker for denne gang og ønsker alle vel hjem.

 

Priser
Hele helgen, inkl. mat er kr 400.-

Kun lørdagen inkl. mat kr 300,-


Kursavgiftene kommer i tillegg.
1-2 kurs: kr 350 pr kurs
3 kurs: kr 325.- pr kurs
4-5 kurs: kr 300.- pr kursPåmelding:
Lindy@familieskatter.no Tlf 928 15 460

Post@scrappejungelen.no Tlf 980 00 152

 

 

 

Adresse

 

Folkets Hus, Ny Olavskleiv 16,  4008 Stavanger

 

 

 

Overnatting

 

Clarion Hotell ligger rett over veien.

Våre priser inkl frokost er:

  • 700,- for enkeltrom
  • 900,- for dobbeltrom

Referer til Papirfesten ved bestilling på tlf 51 50 25 00.

 

Kursholdere

 

Lori Fairbanks, trendskribent, Creating Keepsakes

Lori er velkjent i scrapbookingindustrien for sin evne til å fange opp hotte nye trender (CK Hot Spot) og dele kule scrappetips - og teknikker med sine lesere. De siste 6 årene har hun skrevet to av lesernes favorittspalter (Tips and Tricks, Latest and Greatest) og flere idébøker, bl.a. Tips and Tricks, Can-Do Techniques, Easier Than Ever Scrapbooking, og School Memories. Lori liker å tilbringe tid med familie og venner i hjembyen sin Sandy, Utah.

 

Margie Romney-Aslett, produktdesigner og stilsjef, Making Memories

Personligheten hennes er sprudlende. Undervisningsstilen hennes grenser til standupkomedie… Og den boblende latteren hennes er rett og slett smittsom. Så det virker i grunnen passende at signaturfargen hennes er rosa. Fra det rosa skrivebordet til den rosa ”kan-ikke-leve-uten-den” I-pod’en, denne produktdesigneren beveger seg aldri utendørs uten å være fargekoordinert fra topp til tå. ”Som datter av en profesjonell shopper, og av å være en selv,  har jeg utviklet en kjempe stilsans”, erklærer hun. ”Jeg kan lære hvem som helst å se ut som en million dollar – for bare hundre!”
Med sitt blikk for farge, er Margie det perfekte valg til å skape friske, stilige scrappeprodukter for Making Memories. Etter et tre ukers mislykket forsøk på å være servitør, oppdaget hun sitt designtalent da hun underviste i sin lokale scrappebutikk. Gjennom sin karriere har hun designet en egen smykkekolleksjon, vært medforfatter av kortlagingsboken ’Card Crazy’, og skapt 'Margies House' stickers og papirserie, inspirert av sine barns personligheter og rom.
Hun har også en egen evne til å finne nye måter å bruke gamle ting på. ”Skrivebordet mitt hjemme er en gammel dør – med avskallet maling og det hele – helt enkelt dekket av en glassplate”. Hun fortsetter: ”Stilen min er nok ikke trendy, men ligger forut for trendene. Jeg betegner min design som ‘klassisk med en vri’.” Høres litt ut som Margie selv…

 

Kenna Morgan, Instruktør, Chatterbox

Født og oppvokst i Boise, Idaho, og har bodd der hele livet. Etter highschool flyttet hun til Utah for å studere, men flyttet tilbake etter 6 måneder for å bli medlem av Chatterboxteamet. Hun begynte å fatte interesse for scrapbooking på Highschool – det var som hun selv sier ’en morsom og kunstnerisk måte å utforske min egen kreativitet på, mens jeg samtidig organiserte bilder fra min barndom som jeg visste min mor aldri ville få tid til.’ Hun har nå jobbet for Chatterbox i halvannet år og gjør litt av alt – den offisielle tittelen er leder for kundeserviceavdelingen. Hun har bl.a. også overansvar for lager og frakt, skriver artikler til scrappemagasiner, lager undervisningsopplegg for scrappere så langt borte som i Australia, så vel som for sin lokale scrappebutikk, holder styr på alle de internasjonale kundene til Chatterbox, er på designteamet til Chatterbox, og lager alle månedlige interne rapporter for firmaet. Hun elsker å jobbe for Chatterbox, og har rukket å gjøre seg godt bemerket til tross for sin unge alder, bl.a. har hun illustrert flere publiserte Chatterboxfonter, illustrert dekor på sticker Fuzz produkter, hatt både lo’er, kort og artikler publisert i blader og på nettsteder, samt på Chatterbox emballasjen.